2016年5月26日 星期四

「智慧場域服務」之重要性

本校經常是許多校內、校外型演唱或各式各樣講座、研討會、各種職能檢定考試、國家或政府機構公職考試及大慶祝晚會的最佳舉辦場所,因此,人來人往,加上校內教職員工及學生每天出入的龐大交通流量,停車、交通是學校邁向智慧校園迫切改善的重要課題之一。

依學校現行車輛通行管理模式,若能透過自動控制、電腦網路、圖像識別處理、機電一體化等多種智慧化技術,可有效提昇車輛管理自動化的綜合系統以加速進出車輛管理、提供駕駛停車位資訊以達到節省人力、降低成本、降低錯誤、增加效率、節能減碳等目標。

此計畫將推動
以車牌辨識為基礎的車輛通行智慧化管理機制,無需再由駐校警目視判斷管控車輛進出。而洽公無停車證車輛,則由人工收費改由電子票證付款。欲進入校園的車輛可透過停車導引號誌獲知停車場目前的停車狀況,在入口匝道的辨識系統即透過車牌系統辨識車輛身分,記錄進場時間資訊,並依校內區域指示何區有空的停車位。取車離開時可使用多功能查詢電腦(Kiosk),選擇付費方式付清停車費,出口匝道系統透過車牌發現已付費,便自動開啟閘門放行,不用停等即可快速離開,尖峰時間,透過智慧化車輛導引系統,有效分流車輛。

11 意見:

1. I recently went down the rabbit hollow, reviewing all of the Top 8 Bit Music Makers, and I found a newfound love for 8bit art and tune. After I finished the list of 8bit Music Maker Apps to recreate songs, I questioned if there had been any apps to make an 8bit tune? If you prefer to create 8bit versions of your favorite songs.

回覆刪除
  2. I recently went down the rabbit hollow, reviewing all of the Top 8 Bit Music Makers, and I found a newfound love for 8bit art and tune. After I finished the list of 8bit Music Maker Apps to recreate songs, I questioned if there had been any apps to make an 8bit tune? If you prefer to create 8bit versions of your favorite songs.

回覆刪除
  3. Camera application on an Android phone is most important now a days. Visit here to download the Google Camera APK to enhance the image quality of every shot on your Android phone.

回覆刪除
  4. This post is very nice and informative and can be helpful in many ways. Am a blogger hopefully this post will be very helpful
    Fl Studio

回覆刪除
  5. I really like your post because this post is very helpful to me and provides me with new insights.
    This post is very nice aritcle please check this post and download this give you a so much knowledge.
    TallyPrime
    Thank you and good luck.

回覆刪除
  6. I enjoy what you guys tend to be up too.
    This kind of clever work and exposure! Keep up the good works guys I’ve added you guys to blogroll.
    I wholeheartedly appreciate everything you’ve done for me.
    Spotify Crack
    Edraw Max Crack